FMS

Fleet Management System

Citaat Johan Cruijff: “Als je niet kan voetballen heb je niets aan goede voetbalschoenen, als je wel goed kan voetballen zijn goede voetbalschoenen onontbeerlijk.”  

Deze metafoor gaat ook op voor de fleetmanager.  Elke fleetmanager moet over  het best denkbare gereedschap kunnen beschikken. FMS is dat gereedschap.

Het FMS- systeem is speciaal ontwikkeld voor het beheren en exploiteren van wagenparken. Het maakt hierbij niet uit of het wagenpark in ‘eigen beheer’ wordt geëxploiteerd of via één of meerdere leasemaatschappijen. Het FMS-systeem is flexibel en wordt voor iedere klant op maat ingericht.

De kracht van FMS zit in het feit dat alle data binnen één centraal systeem wordt gemanaged. Dit onder andere met betrekking tot het: registreren van contract- inzetgegevens, verwerken van mutaties, digitale correspondentie op voertuig- en berijderniveau, inlezen en verwerken van facturen tot het aanmaken van uitgebreide rapportages. Via FMS wordt alle voertuigen gedurende hun looptijd gemonitord en gemanaged. Dit niet alleen op bedrijfsniveau maar ook per businessunit, kostenplaats en kenteken.


FMS Functionaliteiten